Felhasználási feltételek

Üdvözöljük a Resumaker S.L.-nél (a "Társaság", "Resumaker", "mi", "minket"). A jelen Felhasználási feltételek ("Feltételek") a Társaságra és annak valamennyi leányvállalatára világszerte érvényesek. Amikor a jelen Feltételekben a Társaságra történik hivatkozás, az adott esetben a Társaság összes kapcsolt vállalkozására is vonatkozik. A https://cv-hu.com/ címen található Resumaker weboldal és minden más olyan oldal, mobil oldal, szolgáltatás, alkalmazás, weboldal és/vagy eszköz, ahol a jelen Feltételek megjelennek vagy amelyekre a jelen Feltételek hivatkoznak (együttesen a "Weboldal"). A jelen Feltételek az Adatvédelmi irányelvekkel együtt a teljes és teljes megállapodást (a "Megállapodás") alkotják Ön és a Vállalat között. Önre vagy a Resumakerre külön-külön "Félként" vagy együttesen "Felek"-ként lehet hivatkozni.

Weboldalunkat, beleértve a Weboldalon elérhető összes információt, eszközt és szolgáltatást, Önnek, a "felhasználónak" kínáljuk, feltéve, hogy Ön elfogadja az itt meghatározott valamennyi feltételt, feltételt, politikát és közleményt. Kérjük, szánjon egy kis időt a megállapodás átolvasására, amelybe belép. Ha nem érti a jelen Feltételeket, vagy nem ért egyet azok vagy az Adatvédelmi irányelvek betartásával, akkor nem férhet hozzá a Weboldalhoz, illetve nem használhatja a Weboldalt vagy a Szolgáltatásainkat (az alábbiakban meghatározottak szerint), és azonnal fel kell hagynia a Weboldalhoz való hozzáféréssel, illetve a Weboldal használatával.

Globálisan működünk, és ennek következtében a felhasználó lakóhelyétől függően eltérő jogszabályok lehetnek érvényben. A jelen Feltételek a földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül minden felhasználóra vonatkoznak, az egyes felhasználók lakóhelyén jogilag érvényesíthető mértékben.


Szolgáltatásainkat olyan felhasználóknak szánjuk, akik legalább 18 évesek.

 

* Ha Ön az Európai Unió lakosa, kérjük, olvassa el az EU lakosok - Kiegészítő feltételek című részt, ahol további információkat talál az Önre vonatkozó további vagy alternatív feltételekről.

 

* Ha Ön az Egyesült Államokban lakik, kérjük, tekintse meg az USA-ban lakók - Kiegészítő feltételek című részt, ahol további információkat talál az Önre vonatkozó további vagy alternatív feltételekről.

A nyilatkozat elolvasásával és a Weboldal használatával Ön kijelenti, hogy elfogadta a jelen nyilatkozatban leírt feltételeket, és beleegyezik, hogy elfogadja a jövőbeni módosított feltételeket. Abban az esetben, ha Ön egy szervezet nevében használja Szolgáltatásainkat, Ön elfogadja a jelen Feltételeket az Ön vagy szervezete és annak felhatalmazott felhasználói nevében, és elismeri, hogy Ön jogosult arra, hogy a szervezetet a jelen Feltételekhez kösse. A megállapodás elektronikus, és a Feltételeket az ügyfélnek a bemutatását igénylő művelet elvégzése előtt bemutatjuk.

 1.      Adatvédelmi irányelvek

Az Ön adatvédelme fontos számunkra. Ezért Adatvédelmi szabályzatunk a jelen Feltételek fontos részét képezi. Az Adatvédelmi szabályzat elmagyarázza, hogyan gyűjtünk Öntől információkat, és hogyan oszthatjuk meg ezeket az információkat.

 

 1.      Szolgáltatásaink

A Resumaker arra törekszik, hogy megváltoztassa az emberek önéletrajzírását. Célunk egy olyan kényelmes és felhasználóbarát rendszer létrehozása, amely segít önéletrajzot készíteni percek alatt. Olyan eszközöket biztosítunk Önnek, amelyekkel egyszerűen, gyorsan és professzionális módon készítheti el önéletrajzát, beleértve az önéletrajzkészítési technológiát és az azt támogató rendszert, valamint a személyes területeket (a "Szolgáltatások"). A Szolgáltatásokat használhatja önéletrajz- és kísérőlevél-sablonok létrehozására, szerkesztésére, exportálására és letöltésére, vagy együttműködhet szakembereink egyikével, hogy személyre szabott önéletrajzát elkészítse. Amíg Ön elfogadja a jelen Feltételeket és betartja azokat, addig használhatja a Szolgáltatásokat. A jelen Feltételek a Weboldal és a Szolgáltatások minden felhasználójára vonatkoznak, beleértve a látogatókat és a regisztrált felhasználókat is.

 

 1.      Társasági tulajdon

A Honlapon, a Honlapon megjelenő bármely információn, szövegen, grafikán, szabadalmon, ötleten vagy egyéb anyagon ("Tartalom"), valamint a Honlapon keresztül nyújtott bármely Szolgáltatáson, beleértve a jövőbeni szolgáltatásokat és a Honlap bármely fejlesztését is, minden tulajdonjog a Társaság és az általa felhatalmazott szervezetek kizárólagos tulajdonát képezi és képezi. A Vállalat fenntartja az ilyen Tartalomhoz és Szolgáltatásokhoz fűződő valamennyi jogot, amelyet Ön beleegyezik, hogy nem vitat. A Weboldal, a tartalom és a szolgáltatások szerzői jog, védjegyek, szabadalmak és hasonló jogok által védettek.

 

A jelen Feltételekben foglaltakon kívül tilos másolni, módosítani, vagy ezek alapján műveket készíteni, terjeszteni, eladni, átruházni, nyilvánosan bemutatni vagy előadni, sugározni vagy bármilyen más módon felhasználni. Nem másolhatja vagy módosíthatja a weboldal forráskódjának egyetlen részét sem, beleértve a CSS-t, a HTML-t vagy a JavaScriptet. Továbbá, a Vállalat kifejezett engedélye nélkül nem használhatja a Weboldalt, a Tartalmat vagy a Szolgáltatást más célra, mint a Szolgáltatásoknak a jelen Feltételekkel összhangban történő használata. Ön tudomásul veszi, hogy a Webhelyet kizárólag magáncélra használja, és nem továbbértékesítésre.

 

 1.       Jogosultság. A Szolgáltatásokhoz való hozzáféréssel és/vagy azok használatával, beleértve a jelen Feltételekhez való hozzáférést is, Ön kijelenti és szavatolja, hogy elmúlt 18 éves, és a vonatkozó jogszabályok szerint jogilag alkalmas arra, hogy szerződéseket kössön és alakítson ki.

 

 1.      Licenc a szolgáltatások használatára. A jelen Feltételeknek való megfelelésétől függően, beleértve az összes díj megfizetését és az Adatvédelmi szabályzatunk betartását, a Resumaker nem kizárólagos, nem alulírottosítható, teljes mértékben visszavonható, nem átruházható engedélyt ad Önnek a Weboldal elérésére és a Szolgáltatások használatára ("Licenc"). Ez a Licenc a jelen Feltételekben leírt valamennyi korlátozás alá esik, beleértve, korlátozás nélkül, a fenti 3. szakaszban meghatározott korlátozásokat.

 

 1.       A weboldal használata

A Weboldal használata és/vagy önéletrajz készítése és/vagy személyes fiók létrehozása és/vagy a Társasággal való kapcsolatfelvétel az Ön kifejezett beleegyezését jelenti a Társasággal a Szolgáltatások használatára vonatkozó kötelező érvényű szerződés megkötésére. Bizonyos esetekben a Vállalat képzett képviselői felvehetik Önnel a kapcsolatot, hogy segítsenek Önnek a Szolgáltatással kapcsolatos kérésekkel kapcsolatban. Ezt a kapcsolatfelvételt szerződéses és jogi kötelezettségeink teljesítéséhez szükséges szükségességünk alapján indokoljuk. Ha szeretné megszüntetni a Szolgáltatásokat, akkor vagy a Weboldalon keresztül lépjen kapcsolatba velünk, vagy küldjön nekünk egy e-mailt a support@cv-hu.com címre. Amint megkapjuk az e-mailt, megszüntetjük az Önnel való kommunikációt, kivéve, ha azt az alkalmazandó adatvédelmi törvények kifejezetten tiltják. Az ilyen törvények által megengedett mértékben fenntartjuk a jogot, és Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy engedélyezzük az Ön személyes adatainak megőrzését annak érdekében, hogy megvédhessük a jelen Feltételek szerinti törvényes jogainkat.

 

 1.      Számla regisztráció. A Szolgáltatásainkhoz vagy a Weboldal vonatkozó részeihez való hozzáféréshez regisztráció és Fiók létrehozása szükséges a Resumaker-nél. Az Ön Fiókja tárolja az önéletrajzokat, motivációs leveleket és a kapcsolódó adatokat, biztosítva a folyamatos elérhetőséget. Ön megerősíti, hogy a megadott fiókadatok aktuálisak és pontosak, és kötelezettséget vállal arra, hogy szükség esetén frissíti azokat. A megszemélyesítés vagy félrevezető kapcsolatok szigorúan tilosak. A Fiók személyes, a hozzátartozó e-mail címhez kapcsolódik, és harmadik fél hozzáférése tilos. A Fiók hitelesítő adatainak védelme az Ön felelőssége, és a jogosulatlan használatot haladéktalanul jelenteni kell a Resumaker-nek. A biztonság feltételezett megsértése a Szolgáltatáshoz való hozzáférés megtagadásához, a Fiók megszüntetéséhez vagy egyéb, belátásunk szerint szükséges intézkedésekhez vezethet.

 

 1.      Felhasználói tartalom. Szolgáltatásaink használata során Ön egyéni tartalmakat és információkat ("Felhasználói tartalom") tehet közzé vagy küldhet be. A Felhasználói tartalom tartalmazhat fiókinformációkat, karriertörténetet, oktatási előzményeket, különböző szervezetekben való részvételét és/vagy bármely más, Ön által megadott információt.

 

A Szolgáltatások használata, a kommunikációban való részvétel vagy az anyagok beküldése azt jelenti, hogy Ön beleegyezését adja a Resumaker-nek egy nem kizárólagos licencet a Felhasználói tartalomra. A Felhasználói Tartalom tulajdonjoga Önnél marad, de a Resumaker nem kizárólagos, globális, örökös, jogdíjmentes, átruházható és allicencbe adható jogot kap a megadott információk és Tartalom felhasználására, másolására, módosítására, terjesztésére, közzétételére és feldolgozására a Szolgáltatásokkal kapcsolatban, további hozzájárulás vagy értesítés nélkül. Ön vállalja, hogy csak olyan információkat és Tartalmakat oszt meg, amelyek közzétételére joga van, biztosítva a törvények betartását és mások szellemi tulajdonjogainak megsértésének elkerülését.

 

 1.       Árak, fizetések és előfizetések.
  1.              Előfizetések

A Resumaker szolgáltatásait havi előfizetéses alapon kínálja. Ha Ön egy előfizetési csomagra (az Ön "Előfizetése") iratkozik fel, akkor automatikusan az akkor érvényes Előfizetési feltételek és díjak alapján kerül kiszámlázásra. Az Előfizetések ismétlődőek lesznek és minden hónapban automatikusan megújulnak, amíg Ön nem értesít minket arról, hogy az alábbiakban meghatározottak szerint le kívánja állítani az Előfizetését. Minden Előfizetési díj nem mondható le és nem téríthető vissza abban a hónapban, amelyre az Előfizetés megkezdődött. Ha szeretne kilépni és megszüntetni az Előfizetést, akkor ezt megteheti az alábbiakban a jelen Feltételekben meghatározottak szerint, és az Előfizetési díj nem kerül kiszámlázásra az azt követő hónaptól kezdve, hogy Ön értesítette a Resumaker-t arról, hogy szeretné megszüntetni az Előfizetését és nem kívánja tovább használni a Szolgáltatásainkat.

 

A Szolgáltatásra való előfizetés a Társaság által meghatározott díjjal jár, amely időszakosan kiigazítható. Fenntartjuk a jogot a díj módosítására, az előfizetési tervek módosítására, illetve a saját belátásunk szerinti változtatásokra előzetes értesítés nélkül. Az Előfizetési díjak csökkentése esetén a felhasználók nem jogosultak visszatérítésre, kedvezményekre vagy egyéb előnyökre, és ilyen esetekben a Társasággal szemben semmilyen követelés nem érvényesíthető.

 

 1.              Próbaidő. Kezdetben 14 napos próbaidőszakot biztosítunk az Ön lakóhelyétől függő változó költséggel ("Próbaelőfizetés"). Ha a kezdeti próbaidőszak költségének megfizetéséről szóló visszaigazoló e-mailünk dátumától számított 14 napon belül nem kéri a választott előfizetési terv lemondását, akkor automatikusan aktiválódik egy kb. 30 USD ÁFA-t tartalmazó (a fiók származási országától függően) ismétlődő számlázási díj, amely ugyanazt a fizetési módot használja, amelyet Ön a kezdeti próbaidőszak díjának megfizetéséhez választott. A fizetés teljesítését követően egyszeri fizetési visszaigazoló e-mailt küldünk Önnek, amely tájékoztatást nyújt az előfizetési tervéről és annak feltételeiről, valamint arról, hogy miként mondhatja le a próbaelőfizetést. A Szolgáltatások használatával Ön tudomásul veszi a próbaelőfizetésre vonatkozó alábbi feltételeket:

         Amikor Ön előfizetést vásárol a Szolgáltatásainkra, beleegyezik a négyhetente ismétlődő automatikus számlázásba.

         Ha el akarja kerülni az automatikus "tagsági díj" alkalmazását, le kell mondania előfizetési tervét a próbaelőfizetési időszak lejárta előtt. Ha nem mondja le aktívan, az Előfizetése automatikusan megkezdődik a próbaelőfizetési időszak lejárta után.

         A digitális tartalomszolgáltatásnak minősülő Szolgáltatásaink nyújtására vonatkozó szerződéstől való elállási jog nem érvényes, ha Ön a 14 napos próbaelőfizetési időszakon belül kifejezetten kijelentette és beleegyezését adta a digitális tartalom fogadásához. Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy a digitális tartalomszolgáltatásnak minősülő Szolgáltatásunk teljesítésének megkezdésével Ön elveszíti az elállási jogát, és ennek megfelelően nem jogosult az Ön által a megkezdett Szolgáltatásért fizetett összegek visszatérítésére.

 

 1.              Módosítások és törlés. Előfizetését szüneteltetheti, ha bejelentkezik fiókjába, vagy ellátogat a support@cv-hu.com weboldalra, és elküldi nekünk e-mailben a lemondási szándékát. Az Előfizetés lemondását legalább hét (7) nappal a havi előfizetés lejárta előtt kell megtennie annak érdekében, hogy elkerülje a következő havi Előfizetési díj felszámítását.

 

Lemondás esetén az összes felhasználói tartalom a felhőszolgáltatónknál marad. Az ilyen Felhasználói Tartalom törlése előtt e-mailben értesíthetjük Önt, de erre nem vagyunk kötelesek. Az adatok törlésének időpontjáig Ön a törlés előtt már megadott adatait a Szerződés újbóli megkötésével használhatja.

 

 1.              Díjak. A díjakra az alábbi feltételek vonatkoznak:
 1.   A Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t és az alkalmazandó adókat.
 2.   Az Ön felelőssége, hogy haladéktalanul értesítsen minket a fizetési adatok pontatlanságáról, és biztosítsa a Szolgáltatások kifizetéséhez elegendő számlaegyenleget.
 3.   Ha nem fizeti meg a vonatkozó díjat, felszólítást kap, amely 14 napot ad a fizetés elintézésére. Ezt követően a késedelmes fizetések után 1,5%-os havi díjat vagy a törvény által megengedett maximális összeget kell fizetnie, plusz a behajtási díjakat.
 4.   A díjat saját belátásunk szerint megváltoztathatjuk, és erről a felhasználókat e-mailben vagy a weboldalon jól látható módon értesítjük. Ha nem ért egyet a módosításokkal, törölheti fiókját vagy előfizetését.
 5.   Az elfogadható fizetési módok közé tartoznak a bankkártyák/hitelkártyák és harmadik fél szolgáltatók. Előfordulhat, hogy devizaátváltási díjakkal vagy helyfüggő árkülönbségekkel kell számolnia.
 6.     Többféle fizetési lehetőséget kínálunk a Szolgáltatásokhoz, mindegyikben meghatározva a szolgáltatásokat és a végső árakat. Nem vállalunk felelősséget a fizetési lehetőségek hibáiért, bár igyekszünk értesíteni Önt.
 7.   Minden értékesítés végleges, és nem jár visszatérítés, a visszatérítési jog elvesztésével az első fizetés benyújtásakor, feltéve, hogy Ön jogosult elállni a szolgáltatásaink nyújtására vonatkozó megállapodástól a 14 napos próbaelőfizetési időszakon belül. Felhívjuk azonban figyelmét, hogy ez az elállási jog csak akkor vonatkozik Önre, ha nem nyilatkozott kifejezetten és nem adta beleegyezését a digitális tartalomnak a próbaelőfizetési időszak alatt történő átvételéhez.
 8.   Nem vagyunk felelősek a valutaváltási jutalékokért vagy a banki/kibocsátói pótdíjakért, és nem nyújtunk kártérítést vagy visszatérítést az e téren felmerülő eltérésekért.
 9.      Bár fenntartjuk a fizetési biztonsági protokollokat, nem vagyunk felelősek a fizetési módszerek biztosításában elkövetett felhasználói mulasztásokért, és erőfeszítéseket teszünk a csalárd használat megelőzésére, de nem vállalunk felelősséget a csalárd használatért.
 1.   Fizetésellenőrzés és megbízólevelek kiállítása

 

A jelen Feltételek digitálisan aláírtnak minősülnek, amikor a felhasználó megadja a Szolgáltatásokhoz szükséges adatokat. Az elektronikus fizetések esetében a Társaság megfelelő biztonsági intézkedéseket biztosít.

 

A vonatkozó törvényeknek való megfelelésünkre is figyelemmel, ellenőrizhetjük az ügyfelek fizetési kötelezettségeinek teljesítésére való képességét, elutasíthatjuk a tranzakciókat, vagy további biztosítékokat kérhetünk, ha kétségek merülnek fel.

 

A tranzakció jóváhagyását követően megadjuk a bejelentkezési adatokat, amelyek lehetővé teszik a Szolgáltatások használatát a jelen Feltételek alapján. Ezen belépési adatok biztonságának fenntartásáért kizárólag Ön felelős.

 

 1. Tiltott magatartás. A Resumaker bizonyos korlátozásokat ír elő a Szolgáltatások használatára vonatkozóan. Ön vállalja, hogy tartózkodik a következő tiltott magatartásoktól, de nem kizárólagosan:
  1.      A Szolgáltatásokat olyan cselekményekre használja, amelyek ellentétesek az alkalmazandó nemzeti vagy nemzetközi törvényekkel és szabályozásokkal.
  2.     Feltölteni, közzétenni, továbbítani, megjeleníteni, előadni vagy terjeszteni bármilyen olyan tartalmat, információt vagy anyagot, amely becsületsértő, rágalmazó, gyalázkodó, rasszista, fenyegető, túlzottan erőszakos, zaklató, obszcén, kéjes, buja, mocskos vagy pornográf.
  3.      Hamis, félrevezető vagy pontatlan információk megadása, több fiók létrehozása, más fiókjának használatára tett kísérlet, vagy előzetes engedély nélkül fiók létrehozása saját magán kívül bárki más számára.
  4.     Megszemélyesíteni vagy más módon hamisan feltüntetni a bármely személyhez vagy szervezethez való tartozást, kapcsolatot vagy társulást.
  5.      Szoftvereket, eszközöket, szkripteket, robotokat vagy bármilyen más mechanizmust (beleértve a pókokat, böngészőket, lánctalpasokat vagy bármilyen más technológiát) fejleszteni, támogatni, használni vagy megpróbálni használni a Szolgáltatásokból történő információgyűjtésre vagy más módon történő adatgyűjtésre, illetve profilok és egyéb adatok másolására a Szolgáltatásokból.
  6.       Nem Önnek szánt tartalomhoz vagy adatokhoz való hozzáférés, vagy olyan szerverre vagy fiókba való bejelentkezés, amelyhez nem jogosult hozzáférni.
  7.     Megkísérelje a Webhely vagy bármely kapcsolódó rendszer vagy hálózat sebezhetőségének feltérképezését, átvizsgálását vagy tesztelését, illetve a biztonsági vagy hitelesítési intézkedések megfelelő engedély nélkül történő megsértését.
  8.     zavarja vagy megpróbálja zavarni a Szolgáltatások bármely más felhasználó, állomás vagy hálózat általi használatát, beleértve (korlátozás nélkül) a rosszindulatú szoftverek küldését vagy a szoftver sebezhetőségének kihasználását.
  9.        Hamisítani, módosítani vagy meghamisítani bármely hálózati csomag vagy protokoll fejlécet vagy metaadatot a Szolgáltatásokkal kapcsolatban vagy azokhoz való továbbítás során (például SMTP e-mail fejléceket, HTTP fejléceket vagy Internet Protocol csomagfejléceket).
  10.        Megkísérli módosítani, visszafejteni, dekompilálni, szétszerelni, vagy más módon csökkenteni vagy megpróbálni ember által felfogható formára redukálni a Webhely és a Szolgáltatások nyújtása során használt forráskódot, beleértve, de nem kizárólagosan, a szoftver vagy bármely más, az egyes tartalmak és/vagy a teljes Szolgáltatás által generált megjelenések számának mérésére szolgáló technológiai mechanizmus módosítására irányuló csalárd erőfeszítést a hirdetési bevételek és kifizetések meghatározása és/vagy ellenőrzése céljából, ha van ilyen.
  11.      Mások szellemi tulajdonjogainak megsértése, beleértve a szerzői jogokat, szabadalmakat, védjegyeket, üzleti titkokat vagy egyéb tulajdonjogokat. Például ne másolja vagy terjessze (kivéve a rendelkezésre álló megosztási funkciók segítségével) mások bejegyzéseit vagy egyéb tartalmát az engedélyük nélkül.
  12.        Módosítani vagy más módon megváltoztatni a Webhelyet, a Szolgáltatásokat vagy azok megjelenését.

Ha saját belátásunk szerint úgy ítéljük meg, hogy Ön Tiltott magatartást tanúsított, fenntartjuk a jogot, hogy bármely más jogi vagy méltányos jogorvoslati lehetőségünkön túlmenően megszüntetjük a Fiókját, vagy visszatérítés nélkül teljesen letiltjuk a Szolgáltatásokhoz való hozzáférést.

 1.              Szállítási idő.

 

Ha a Szolgáltatás nyújtása bármilyen okból késik, legkésőbb a vásárlástól számított 30 napon belül tájékoztatjuk Önt. Ebben az esetben a felhasználó jogosult lesz a szerződés költségmentes felmondására, és teljes visszatérítést kap, levonva a hitelező cégek esetleges levonásait.

 

 1.              Felelősségi nyilatkozat.

A TÖRVÉNY ÁLTAL MEGENGEDETT LEGTELJESEBB MÉRTÉKBEN A WEBOLDAL A JELENLEGI ÁLLAPOTNAK ÉS A RENDELKEZÉSRE ÁLLÁSNAK MEGFELELŐEN KERÜL RENDELKEZÉSRE BOCSÁTÁSRA, AMI AZT JELENTI, HOGY NEM VÁLLALUNK GARANCIÁT A WEBOLDAL MŰKÖDÉSÉRE VONATKOZÓAN. ÖN ELFOGADJA, HOGY A WEBOLDAL ÉS SZOLGÁLTATÁSAINK HASZNÁLATA KIZÁRÓLAG AZ ÖN KOCKÁZATÁRA TÖRTÉNIK. A TÖRVÉNY ÁLTAL MEGENGEDETT LEGTELJESEBB MÉRTÉKBEN KIZÁRUNK MINDEN KIFEJEZETT VAGY HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT A WEBOLDALLAL ÉS ANNAK HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATBAN, BELEÉRTVE, DE NEM KIZÁRÓLAGOSAN, AZ ELADHATÓSÁG, A MEGHATÁROZOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁG ÉS A JOGSÉRTÉSMENTESSÉG HALLGATÓLAGOS GARANCIÁIT. NEM VÁLLALUNK SEMMILYEN GARANCIÁT VAGY BIZTOSÍTÉKOT A WEBOLDAL TARTALMÁNAK PONTOSSÁGÁRA VAGY TELJESSÉGÉRE, ILLETVE A WEBOLDALHOZ KAPCSOLÓDÓ BÁRMELY WEBOLDAL TARTALMÁRA VONATKOZÓAN, ÉS NEM VÁLLALUNK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET VAGY FELELŐSSÉGET: (1) A TARTALOM ÉS AZ ANYAGOK HIBÁIÉRT, TÉVEDÉSEIÉRT VAGY PONTATLANSÁGAIÉRT; (2) A WEBOLDALHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉSBŐL ÉS A WEBOLDAL HASZNÁLATÁBÓL EREDŐ BÁRMILYEN JELLEGŰ SZEMÉLYI SÉRÜLÉSÉRT VAGY ANYAGI KÁRÉRT; (3) A BIZTONSÁGOS SZERVEREINKHEZ ÉS/VAGY A SZERVEREKEN TÁROLT SZEMÉLYES ÉS/VAGY PÉNZÜGYI ADATOKHOZ VALÓ JOGOSULATLAN HOZZÁFÉRÉSÉRT VAGY AZOK HASZNÁLATÁÉRT; (4) A WEBOLDALRA VAGY A WEBOLDALRÓL TÖRTÉNŐ BÁRMELY ÁTVITEL MEGSZAKÍTÁSÁÉRT VAGY MEGSZŰNÉSÉÉRT; VAGY (5) A WEBOLDALRA VAGY AZON KERESZTÜL HARMADIK FÉL ÁLTAL TOVÁBBÍTOTT VÍRUSOKÉRT, TRÓJAI VÍRUSOKÉRT VAGY HASONLÓKÉRT. NEM SZAVATOLJUK, NEM TÁMOGATJUK, NEM GARANTÁLJUK, ÉS NEM VÁLLALUNK FELELŐSSÉGET SEMMILYEN TERMÉKÉRT VAGY SZOLGÁLTATÁSÉRT, AMELYET HARMADIK FÉL HIRDET VAGY KÍNÁL A WEBOLDALON, BÁRMELY HIPERLINKKEL ELLÁTOTT WEBOLDALON, VAGY BÁRMELY BANNERBEN VAGY EGYÉB REKLÁMBAN SZEREPLŐ WEBOLDALON VAGY MOBILALKALMAZÁSBAN, ÉS NEM VAGYUNK FELELŐSEK AZ ÖN ÉS HARMADIK FÉL TERMÉK- VAGY SZOLGÁLTATÁSSZOLGÁLTATÓK KÖZÖTTI TRANZAKCIÓK ELLENŐRZÉSÉÉRT. AHOGYAN BÁRMILYEN TERMÉK VAGY SZOLGÁLTATÁS BÁRMILYEN MÉDIUMON VAGY KÖRNYEZETBEN TÖRTÉNŐ MEGVÁSÁRLÁSA ESETÉN, ÖN IS A LEGJOBB BELÁTÁSA SZERINT JÁRJON EL, ÉS ADOTT ESETBEN LEGYEN ÓVATOS.

 

 1.              A felelősség korlátozása.

A TÖRVÉNY ÁLTAL MEGENGEDETT LEGTELJESEBB MÉRTÉKBEN SEM MI, SEM IGAZGATÓINK, TISZTVISELŐINK, ALKALMAZOTTAINK VAGY ÜGYNÖKEINK NEM VÁLLALNAK FELELŐSSÉGET ÖNNEL VAGY HARMADIK FÉLLEL SZEMBEN SEMMILYEN KÖZVETLEN, KÖZVETETT, KÖVETKEZMÉNYES, PÉLDAÉRTÉKŰ, VÉLETLENSZERŰ, KÜLÖNLEGES VAGY BÜNTETŐ JELLEGŰ KÁRÉRT, BELEÉRTVE AZ ELMARADT NYERESÉGET, BEVÉTELKIESÉST, ADATVESZTÉST VAGY EGYÉB, A WEBOLDAL HASZNÁLATÁBÓL EREDŐ KÁROKAT, MÉG AKKOR SEM, HA TÁJÉKOZTATTAK MINKET AZ ILYEN KÁROK LEHETŐSÉGÉRŐL. A JELEN DOKUMENTUMBAN FOGLALT ELLENKEZŐ ÉRTELMŰ KIJELENTÉSEK ELLENÉRE AZ ÖNNEL SZEMBENI FELELŐSSÉGÜNK BÁRMILYEN OKBÓL ÉS A KERESET FORMÁJÁTÓL FÜGGETLENÜL MINDENKOR AZ ÖN ÁLTAL A KÁRIGÉNYT KIVÁLTÓ ESEMÉNYT MEGELŐZŐ HÁROM (3) HÓNAPOS IDŐSZAK ALATT NEKÜNK KIFIZETETT ÖSSZEGRE KORLÁTOZÓDIK, HA VOLT ILYEN. BIZONYOS ÁLLAMI VAGY NEMZETI TÖRVÉNYEK NEM TESZIK LEHETŐVÉ A HALLGATÓLAGOS GARANCIÁK KORLÁTOZÁSÁT, ILLETVE BIZONYOS KÁROK KIZÁRÁSÁT VAGY KORLÁTOZÁSÁT. HA EZEK A TÖRVÉNYEK VONATKOZNAK ÖNRE, ELŐFORDULHAT, HOGY A FENTI KIZÁRÁSOK VAGY KORLÁTOZÁSOK EGY RÉSZE VAGY EGÉSZE NEM VONATKOZIK ÖNRE, ÉS TOVÁBBI JOGAI LEHETNEK.

 

 1.              Kártalanítás. Ön vállalja, hogy megvéd, kártalanít és ártalmatlanít minket, beleértve leányvállalatainkat, kapcsolt vállalatainkat, valamint valamennyi tisztviselőnket, alkalmazottunkat és ügynökünket minden veszteséggel, kárral, felelősséggel, követeléssel vagy követeléssel szemben, beleértve az ésszerű ügyvédi díjakat és költségeket, amelyeket bármely harmadik fél támaszt, és amelyek a következőkből erednek: (1) az Ön Hozzájárulásai vagy Beküldései; (2) a Weboldal Ön általi használata; (3) a jelen Feltételek megszegése; (4) a jelen Feltételekben foglalt nyilatkozatai és garanciái megszegése; (5) harmadik fél jogainak megsértése, beleértve, de nem kizárólagosan a szellemi tulajdonjogokat; vagy (6) a Weboldal bármely más felhasználójával szemben, akivel a Weboldalon keresztül kapcsolatba lépett, Ön által elkövetett bármilyen káros cselekmény. A fentiek ellenére, hacsak az alkalmazandó jog nem tiltja, fenntartjuk a jogot, hogy az Ön költségére átvegyük a kizárólagos védekezést és ellenőrzést bármely olyan ügyben, amely miatt Ön köteles kártérítést nyújtani nekünk, és Ön beleegyezik, hogy az Ön költségére együttműködik az ilyen igények védelmében. Minden ésszerű erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy értesítsük Önt minden olyan követelésről, keresetről vagy eljárásról, amely a jelen kártalanítás tárgyát képezi, amint tudomást szereztünk róla.

 

 1.  További jogok.

A Társaságnak jogában áll a Weboldalt bezárni vagy a Weboldalhoz való hozzáférést vagy annak funkcióit részben vagy egészben bármikor, meghatározott vagy határozatlan időre korlátozni, anélkül, hogy kártérítést kellene fizetnie a felhasználónak.
A Társaságnak jogában áll korlátozni vagy megszüntetni a Weboldal használatának jogát, illetve letiltani a felhasználó bejelentkezési adatait, ha a felhasználó megsérti a Weboldal szabályait vagy a jelen Feltételeket.
 

A Társaság korlátozhatja a felhasználó számára biztosított tárhelyet vagy adatokat. A Társaságnak jogában áll anonim tartalmakat közzétenni és a szerződés megszűnése alatt felhasználni a Weboldal és a szolgáltatások javítása, valamint egyéb fejlesztések érdekében.

 

 1. Jogok átruházása.

A felhasználó a jelen Feltételek szerinti jogokat és kötelezettségeket a Társaság kifejezett hozzájárulása nélkül nem ruházhatja át harmadik félre. A Társaság a megállapodás szerinti jogokat és kötelezettségeket harmadik félre átruházhatja.

 

 1. Szerződéskötési időszak és felmondás

A szerződéskötési időszak a felhasználó által a fizetési tervben kiválasztott Előfizetési időszak.


Mindkét fél jogosult a szerződést írásbeli előzetes értesítés nélkül felmondani, ha a Weboldal szabályainak figyelmen kívül hagyása, be nem tartása vagy bírósági beavatkozás esetén, és anélkül, hogy bármilyen kártérítést vagy kártalanítást kellene fizetnie, a következő esetekben: a kötelezettségeinek teljesítésére képtelennek minősülő fél csődje vagy csődeljárás megindítása.
Ha a felhasználó ellenszolgáltatást kapott a cégtől, a felhasználó nem jogosult visszatérítésre.
A szerződés megszűnésével a felhasználónak a Weboldal használatára vonatkozó jogai érvényüket vesztik.

 

 1. Irányadó jog és vitarendezés. Ha Ön EGT- vagy USA-beli lakos, további információkért tekintse meg az EU-beli lakosok - Kiegészítő felhasználási feltételek vagy az USA-beli lakosok - Kiegészítő felhasználási feltételek című dokumentumot.

 

Hacsak az Ön joghatóságának törvényei nem írják elő más törvények alkalmazását, a jelen Feltételekre és a Weboldal Ön általi használatára Spanyolország belső törvényei vonatkoznak, és azokkal összhangban értelmezendők. A jelen Feltételeken alapuló bármely jogvita felvetésének feltételeként Ön beleegyezik, hogy először felveszi velünk a kapcsolatot a support@cv-hu.com címen, hogy megpróbáljunk békés megoldást találni a jogvita rendezésére. Amennyiben 60 napon belül nem sikerül jóhiszemű megoldást találni, Ön beleegyezik, hogy a vitát a Spanyol Választottbíróság szabályai szerinti gyorsított választottbírósági eljárás alapján, egyetlen választottbíró előtt rendezi. A választottbírósági eljárás helye Madrid,
Spanyolország, a választottbírósági eljárás nyelve az angol, és az eljárás távolról történik.

 

Minden más felhasználó, kérjük, figyelmesen olvassa el ezt a részt. Ez érinti az Ön jogait. Ön elfogadja, hogy a jelen Feltételek elfogadásával Ön és mi lemondunk az esküdtszéki tárgyaláshoz vagy a csoportos perben való részvételhez való jogunkról. Ön és mi egyetértünk abban, hogy a másik féllel szemben csak az Ön vagy az ő egyéni minőségében indíthatunk követeléseket, és nem felperesként vagy csoporttagként bármely állítólagos csoportos vagy reprezentatív eljárásban. Bármely választottbírósági eljárás egyéni alapon történik; csoportos választottbírósági eljárások és csoportos keresetek nem engedélyezettek.

 

 1. Helyesbítések. A Weboldalon előfordulhatnak olyan információk, amelyek véletlenül elírásokat, pontatlanságokat vagy hiányosságokat tartalmaznak, beleértve a leírásokat, árakat, elérhetőséget és különböző egyéb információkat. Fenntartjuk a jogot, hogy a hibákat, pontatlanságokat vagy hiányosságokat kijavítsuk, valamint hogy a Weboldalon található információkat bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztassuk vagy frissítsük.

 

 1. Elektronikus kommunikáció, tranzakciók és aláírások. A Weboldal meglátogatása, az e-mailek küldése és az online űrlapok kitöltése elektronikus kommunikációnak minősül. Ön beleegyezik az elektronikus kommunikáció fogadásába, és elfogadja, hogy minden olyan megállapodás, értesítés, tájékoztatás és egyéb kommunikáció, amelyet elektronikus úton, e-mailben és a Weboldalon keresztül nyújtunk Önnek, megfelel minden olyan jogi követelménynek, amely szerint az ilyen kommunikációnak írásban kell történnie. ÖN EZENNEL HOZZÁJÁRUL AZ ELEKTRONIKUS ALÁÍRÁSOK, SZERZŐDÉSEK, MEGRENDELÉSEK ÉS EGYÉB NYILVÁNTARTÁSOK HASZNÁLATÁHOZ, VALAMINT AZ ÁLTALUNK VAGY A WEBOLDALON KERESZTÜL KEZDEMÉNYEZETT VAGY LEBONYOLÍTOTT TRANZAKCIÓKRÓL SZÓLÓ ÉRTESÍTÉSEK, IRÁNYELVEK ÉS NYILVÁNTARTÁSOK ELEKTRONIKUS KÉZBESÍTÉSÉHEZ. Ön ezennel lemond minden olyan jogról vagy követelményről, amely bármely joghatóság bármely olyan törvénye, rendelete, szabályzata, szabályzata, rendelete vagy egyéb törvénye alapján áll fenn, amely eredeti aláírást vagy nem elektronikus nyilvántartások átadását vagy megőrzését írja elő, vagy amely nem elektronikus úton történő fizetéseket vagy hitelnyújtást ír elő.

 

 

 1.  Kapcsolatfelvétel

A Társaság betartja a törvényi előírásokat és tiszteletben tartja a Weboldal felhasználóinak jogait. Ha a felhasználónak további kérdései vannak a Feltételekkel kapcsolatban, és/vagy úgy véli, hogy a Társaság megsérti a jogait, és/vagy úgy véli, hogy a Weboldal használata során megsértették a magánéletét, vegye fel velünk a kapcsolatot (support@cv-hu.com), és a Társaság a lehető leghamarabb megpróbálja kezelni a kérését.

 

 

EU LAKOSOK - KIEGÉSZÍTŐ FELTÉTELEK

Utolsó frissítés: március 3, 2024

Weboldalunkat és szolgáltatásainkat az Európai Unión belül kínáljuk. Ezek a kiegészítő feltételek akkor vonatkoznak Önre, ha Ön az Európai Unió lakosa ("EU kiegészítő feltételek"). Ezért, ha Ön az Európai Unióban lakik, az általános Feltételek és a jelen EU Kiegészítő Feltételek érvényesek. Ha a Feltételek és a jelen EU Kiegészítő Feltételek között bármilyen ellentmondás áll fenn, és a jelen EU Kiegészítő Feltételek vonatkoznak Önre, akkor az EU Kiegészítő Feltételek az irányadóak.

Eltérő rendelkezés hiányában a jelen EU-kiegészítő feltételekben szereplő fogalommeghatározások jelentése megegyezik a feltételekben használt fogalommeghatározásokkal. Az Ön fiókjának létrehozása előtt a jelen Feltételek szövegét a Szolgáltatásokon keresztül elektronikusan bocsátjuk az Ön rendelkezésére oly módon, hogy az Ön által könnyen tárolható legyen egy tartós adathordozón.

Fenntartjuk a jogot, hogy saját belátásunk szerint bármikor változtassuk vagy módosítsuk a Feltételeket vagy a jelen EU Kiegészítő Feltételeket. A módosítások hatálybalépése előtt ésszerű időn belül tájékoztatjuk Önt a változásokról. Ha Ön a változások hatálybalépését követően továbbra is használja a Szolgáltatásokat, akkor úgy tekintjük, hogy Önt tájékoztattuk a módosított Feltételek vagy EU Kiegészítő Feltételek változásairól, és elfogadja azokat.

Szellemi tulajdonjogok

Szellemi tulajdonjogok: a Szolgáltatásokkal kapcsolatban a világon bárhol a világon meglévő és jövőbeni valamennyi, jelenleg vagy a jövőben minket és/vagy licencadóinkat megillető szellemi tulajdonjog, beleértve a szerzői jogokat, adatbázisjogokat, védjegyjogokat, formatervezési mintajogokat, kereskedelmi névjogokat, domain névjogokat, szabadalmi jogokat, üzleti titokjogokat, valamint az íratlan jog szerinti hasonló jogokat, például a szolgai utánzásra vonatkozó jogokat. Feltéve, hogy Ön jogosult a Szolgáltatások használatára, Ön kizárólag a fiókja teljesítése céljából korlátozott, nem kizárólagos, nem átruházható és nem alvállalkozói engedélyt kap a Szolgáltatásokhoz való hozzáférésre és azok használatára, valamint a Tartalom bármely olyan részének letöltésére vagy kinyomtatására, amelyhez Ön megfelelően hozzáférést szerzett, kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú felhasználásra. Minden olyan jogot fenntartunk magunknak, amelyet kifejezetten nem biztosítottunk Önnek a Szolgáltatások, a Tartalom és a Márkák tekintetében. Ez a licenc az Ön Fiókjának időtartamára szól, és Ön ezennel elfogadja ezt a licencet. Mindig jogosultak vagyunk arra, hogy ezt a licencet egyoldalúan, idő előtt és azonnali hatállyal megszüntessük, anélkül, hogy Önnek bármilyen kártérítést kellene fizetnünk.

Ön kártalanít minket a szellemi tulajdonjogok Ön általi, a Szolgáltatásokkal kapcsolatos megsértéséből eredő veszteségekért. Ön megtérít nekünk minden költséget és veszteséget, beleértve a jogi segítségnyújtás költségeit is, amely a Szellemi Tulajdonjogok megsértéséből ered. Ön saját költségén intézkedéseket tesz a felmerülő költségek és/vagy a minket ért veszteségek korlátozása érdekében.

Díjak és fizetés

A Szolgáltatásra való előfizetés a Társaság által meghatározott díjjal jár, amely időszakosan kiigazítható. Fenntartjuk a jogot a díj módosítására, az előfizetési tervek megváltoztatására vagy a saját belátásunk szerinti változtatásokra. Az ilyen módosításokról a módosítások hatálybalépése előtt ésszerű időn belül tájékoztatjuk Önt, hogy lehetősége legyen az előfizetés megszüntetésére, ha nem ért egyet a módosításokkal. Ha Ön a változások hatálybalépése után továbbra is használja a Szolgáltatásokat, akkor úgy tekintjük, hogy Önt tájékoztattuk a változásokról és elfogadta azokat.

 

Ha úgy határozzuk meg, hogy a díjainkra bármilyen adó, például forgalmi adó, vagy bármilyen más díj vonatkozik, a Szolgáltatásaink megvásárlásának előfizetési díja a megrendelési folyamat során tartalmazza ezeket az adókat és/vagy díjakat. Az Előfizetési díj tartalmazza a teljes költséget számlázási időszakonként. Ha az Ön vásárlása ismétlődő díjakkal terhelt, akkor lehetősége van arra, hogy biztosítsa számunkra a jogot, hogy a fizetést közvetlen beszedéssel terheljük. Ebben az esetben ismétlődő alapon terheljük a fizetését, anélkül, hogy minden egyes ismétlődő díjfizetés előtt előzetes jóváhagyást kérnénk Öntől, amíg Ön nem értesít minket a lemondásáról.

Visszalépési jog

Digitális tartalom vásárlása esetén Önnek, mint az EU-ban lakóhellyel rendelkező fogyasztónak jogában áll elállni a szerződéstől a szállítás időpontjától számított 14 napig, anélkül, hogy az elállást megindokolná. Ha Ön eláll a szerződéstől, a már kifizetett összeget visszatérítjük Önnek.

A digitális tartalom szolgáltatására vonatkozó szerződéstől való elállás joga nem érvényesül, ha Ön kifejezetten kijelentette és beleegyezését adta a digitális tartalom átvételéhez a 14 napos elállási határidőn belül, és kifejezetten kijelentette, hogy tudatában van annak, hogy következésképpen lemondott az elállási jogáról. Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy a digitális tartalomszolgáltatásnak minősülő Szolgáltatásunk teljesítésének megkezdésével Ön elveszíti elállási jogát, és ennek megfelelően nem jogosult az Ön által a megkezdett szolgáltatásért fizetett összegek visszatérítésére.

14 napos próbaelőfizetés esetén a pénzvisszafizetési garancia csak a próbaelőfizetés időtartamára érvényes. A próbaelőfizetés leállításáról szóló értesítését követő 14 napon belül, és ha nem kívánja folytatni az Előfizetést, az Ön által a próbaelőfizetésért már kifizetett összeget visszatérítjük Önnek.

Felelősség

Nem vállalunk felelősséget: a) a Szolgáltatások és/vagy szolgáltatásaink teljesítésével kapcsolatos félreértésekért, hibákért vagy mulasztásokért, amennyiben ezeket az Ön cselekedetei okozzák vagy azok következményei, mint például a teljes, megbízható, helyes és világos adatok megadásának elmulasztása (vagy az időben történő megadás elmulasztása); b) az Ön által vagy az Ön nevében megbízott harmadik felek által elkövetett hibákért vagy mulasztásokért; c) a harmadik felek által a Szolgáltatásokban elhelyezett információkért. Csak a nekünk felróható közvetlen károkért vagy veszteségekért vonható felelősségre. Kizárt a felelősség a közvetlen károkon és/vagy veszteségeken kívüli bármely (pénzügyi) kárért vagy veszteségért, például a közvetett károkért vagy veszteségekért, beleértve, de nem kizárólagosan a következményes károkat vagy veszteségeket, az elmaradt nyereséget, az ellopott, hozzáférhetetlenné vált, megcsonkított, megsemmisült vagy elveszett (személyes) adatok vagy anyagok által okozott károkat vagy veszteségeket, az elmaradt megtakarításokat, az üzletmenet megszakadásából eredő veszteségeket, valamint a biztonsági szivárgás, a biztonsági rés vagy a kiberbűnözés által okozott vagy abból eredő károkat vagy veszteségeket. A súlyos gondatlanság vagy szándékos kötelezettségszegés esetét kivéve, az összesített felelősségünk a szolgáltatásainkból és/vagy a Szolgáltatásokból eredő, vagy egyébként a jelen Feltételekből eredő vagy azokkal összefüggésben keletkező károkért vagy veszteségekért az Ön által nekünk fizetett díjakkal megegyező összegre korlátozódik.

Vis maior

Vis maior esetén nem vagyunk kötelesek teljesíteni semmilyen kötelezettségünket, beleértve a jogszabályban előírt és/vagy vállalt garanciális kötelezettségeket is. Továbbá nem vagyunk felelősek az Önt vis maior miatt ért károkért. A részünkről bekövetkező vis maior többek között a következőket foglalja magában: olyan beszállítók, akiktől függünk, nem teljesítik kötelezettségeiket; harmadik féltől származó hibás áruk, berendezések, szoftverek vagy anyagok; járványok és világjárványok; amikor hálózatunk olyan okokból áll le, amelyekért nem vagyunk felelősek, beleértve - de nem kizárólagosan - a kibertámadást vagy DoS-támadást bármilyen formában, vagy az internetes forgalomban bekövetkező hibát, hardver- vagy szoftverproblémákat vagy bármilyen más külső okot; a Szolgáltatásokat érintő karbantartás, amely megszakításokat, késéseket vagy hibákat eredményez; kormányzati intézkedések, beleértve a pénzügyi szabályozást és jogszabályokat; sztrájkok, kényszerű üzletbezárások, zavargások és bármely más, harmadik fél által okozott, minket akadályozó zavar és/vagy akadályoztatás; egy vagy több, nehezen pótolható alkalmazott betegsége; áramkimaradás, az internet, az adathálózat vagy a távközlési eszközök meghibásodása; vagy bármely más, általunk nem befolyásolható ok.

Megszüntetés

A szerződéskötési időszak a felhasználó által a fizetési tervben kiválasztott Előfizetési időszak.

Mindkét fél felmondhatja a szerződést írásbeli előzetes értesítés nélkül, a Weboldal szabályainak figyelmen kívül hagyása, be nem tartása vagy bírósági beavatkozás esetén, és anélkül, hogy kártérítést vagy kártalanítást kellene fizetnie, a következő esetekben: a kötelezettségeinek teljesítésére képtelennek minősülő fél csődje vagy csődeljárás megindítása (kivéve a fizetésképtelenségi eljárás megindítását).
Ha a felhasználó ellenszolgáltatást kapott a társaságtól, a felhasználó nem jogosult visszatérítésre.
A szerződés megszűnésével a felhasználónak a Weboldal használatára vonatkozó jogai érvényüket vesztik.

Vitarendezés

Az Ön vagy köztünk felmerülő minden követelésre, jogvitára vagy egyéb jogi eljárásra, beleértve, de nem kizárólagosan az ilyen követeléseket vagy jogvitákat, amelyek bármilyen módon kapcsolódnak a Feltételekhez, az EU Kiegészítő Feltételekhez, vagy a Szolgáltatásokhoz való hozzáféréséhez vagy azok használatához, vagy azokból erednek, Spanyolország joga az irányadó. A fentiek nem érintik a fogyasztóknak az alkalmazandó joghatóság megválasztására vonatkozó jogait.

Az Egyesült Nemzetek Szervezetének az áruk nemzetközi adásvételi szerződéseiről szóló egyezményének alkalmazását a Feltételek és a jelen EU-kiegészítő feltételek kifejezetten kizárják.

Választottbíróság

A fogyasztóvédelmi választottbírósági eljáráson kívüli választottbírósági eljárásnak való alávetést kifejezetten elutasítjuk, kivéve az adott ágazatra vagy ügyre vonatkozó jogi szabályok által létrehozott intézményes választottbírósági testületek esetében.

Online vitarendezés

Ha Ön az Európai Unióban lakóhellyel rendelkező fogyasztó, és további információkat szeretne kapni az online vitarendezésről, kérjük, kövesse ezt a linket az Európai Bizottság weboldalára: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Ezt a linket az 524/2013/EU európai parlamenti és tanácsi rendelet előírásai szerint, kizárólag tájékoztatás céljából adjuk meg.

Panaszok

A Szolgáltatásokkal kapcsolatos panaszok megoldása érdekében kérjük, lépjen kapcsolatba velünk ésszerű időn belül azt követően, hogy Ön észlelte vagy észlelhette volna a problémát a support@cv-hu.com oldalon. Mi ésszerű időn belül válaszolunk.


USA LAKOSOK - KIEGÉSZÍTŐ FELTÉTELEK

Utolsó frissítés: március 3, 2024

Ezek a kiegészítő feltételek az Ön számára, ha Ön az Egyesült Államokban lakik ("USA kiegészítő feltételek"). Ezért, ha Ön az Egyesült Államokban lakik, akkor mind a Feltételek, mind a jelen USA kiegészítő feltételek alkalmazandók. Ha a Feltételek és az Egyesült Államok kiegészítő feltételei között bármilyen ellentmondás áll fenn, és az Egyesült Államok kiegészítő feltételei vonatkoznak Önre, akkor az Egyesült Államok kiegészítő feltételei az irányadóak.

Szerzői jog megsértése

Ha úgy véli, hogy a Szolgáltatásokon keresztül elérhető bármely anyag sérti az Ön tulajdonában vagy ellenőrzése alatt álló szerzői jogokat, kérjük, haladéktalanul értesítsen minket az alábbiakban megadott elérhetőségeken ("Értesítés"). A bejelentés egy példányát elküldjük annak a személynek, aki a bejelentésben szereplő anyagot közzétette vagy tárolta. A digitális millenniumi szerzői jogi törvény (17 U.S.C. § 512) (DMCA) online szerzői jogi jogsértésért való felelősség korlátozásáról szóló törvényének megfelelően az Értesítésnek lényegében a következőket kell tartalmaznia:

         Az Ön fizikai vagy elektronikus aláírása.

         a szerzői joggal védett mű azonosítása, amelyet Ön szerint megsértettek.

         a Szolgáltatásokon található, Ön szerint szerzői jogot sértő anyag azonosítása, kellően pontos módon, hogy megtaláljuk az anyagot.

         az Ön elérhetőségi adatai, beleértve az Ön nevét, levelezési címét, telefonszámát és - ha van - e-mail címét.

         nyilatkozat arról, hogy jóhiszeműen úgy véli, hogy a szerzői joggal védett anyag felhasználását a szerzői jog tulajdonosa, annak képviselője vagy a törvény nem engedélyezi.

         nyilatkozatot arról, hogy az értesítésben szereplő információk pontosak; és

         hamis tanúzás terhe mellett tett nyilatkozat arról, hogy Ön a szerzői jog tulajdonosa, vagy jogosult a szerzői jog tulajdonosának nevében eljárni.

Ha nem tesz eleget ezeknek a követelményeknek, az értesítés nem biztos, hogy érvényes. Ha Ön tudatosan hamisan állítja, hogy a Szolgáltatásokban található anyagok szerzői jogot sértenek, a DMCA 512(f) szakasza alapján kártérítési felelősségre vonható, beleértve a költségeket és az ügyvédi díjakat is. Ha tehát nem biztos abban, hogy a Szolgáltatásokon található vagy azokon keresztül linkelt anyagok sértik az Ön szerzői jogait, akkor először fontolja meg, hogy ügyvédhez forduljon.

Az Egyesült Államok kormányának jogai

Szolgáltatásaink a Szövetségi Beszerzési Szabályzat ("FAR"), 48 C.F.R. § 2.101 meghatározása szerinti "kereskedelmi cikkek". Ha szolgáltatásainkat a Védelmi Minisztériumon ("DOD") kívüli bármely ügynökség vagy annak nevében szerzik be, szolgáltatásainkra a jelen Feltételek feltételei vonatkoznak a 48 C.F.R. § 12.212 (számítógépes szoftverek esetében) és a 48 C.F.R. § 12.211 (műszaki adatok esetében) szerint. Ha szolgáltatásainkat a Védelmi Minisztérium ("DOD") bármely szerve vagy annak nevében szerezték be, szolgáltatásainkra a jelen Feltételek a Defense Federal Acquisition Regulation ("DFARS"), 48 C.F.R. § 227.7202-3 szerint vonatkoznak. Ezen túlmenően a 48 C.F.R. 252.227-7015 § vonatkozik a Védelmi Minisztérium által beszerzett műszaki adatokra. Ez az amerikai kormányzati jogokra vonatkozó záradék minden más FAR, DFARS vagy egyéb olyan záradék vagy rendelkezés helyébe lép, amely a számítógépes szoftverekkel vagy műszaki adatokkal kapcsolatos kormányzati jogokat szabályozza a jelen feltételek szerint, és ezek helyébe lép.

A Szolgáltatások módosítása. Fenntartjuk a jogot a díj módosítására, az előfizetési tervek megváltoztatására vagy a saját belátásunk szerinti változtatásokra. Az ilyen módosításokról a módosítások hatálybalépése előtt ésszerű időn belül tájékoztatjuk Önt, hogy lehetővé tegyük, hogy felmondhassa előfizetését, ha nem ért egyet a módosításokkal. Ha Ön a változások hatálybalépése után továbbra is használja a Szolgáltatásokat, akkor úgy tekintjük, hogy Önt tájékoztattuk a változásokról és elfogadta azokat.

Irányadó jog. Az Ön vagy köztünk felmerülő minden követelésre, jogvitára vagy egyéb jogi eljárásra, beleértve, de nem kizárólagosan az ilyen követeléseket vagy jogvitákat, amelyek bármilyen módon kapcsolódnak a jelen Feltételekhez vagy a Weboldalhoz való hozzáféréséhez vagy annak használatához, vagy azokból erednek, az Amerikai Egyesült Államok és Delaware állam törvényei az irányadók, anélkül, hogy bármilyen olyan kollíziós jogelv érvényesülne, amely egyébként más joghatóság jogának alkalmazását írná elő. Az Egyesült Nemzetek Szervezetének az áruk nemzetközi adásvételi szerződéseiről szóló egyezménye és az Egységes Számítógépes Információs Tranzakciókról szóló törvény (UCITA) alkalmazása a jelen Feltételek által kifejezetten kizárt. A felek egyetértenek abban, hogy a jelen Feltételek szerinti megállapodásuk államközi kereskedelemben történik, és hogy az alábbi "Megállapodás a kötelező választottbírósági eljárásra" rendelkezés értelmezésére a szövetségi választottbírósági törvényt kell alkalmazni. Minden olyan követelés, vita vagy egyéb jogi eljárás esetén, amely nem tartozik az alábbi "Megállapodás a kötelező választottbírósági eljárásra" rendelkezés hatálya alá, a követelést vagy vitát kizárólag a Delaware állambeli Kent megyében található állami bíróságok, illetve a Delaware körzet szövetségi bíróságai előtt kell megindítani, és Ön beleegyezik, hogy az ilyen követelések vagy viták elbírálása céljából aláveti magát ezen bíróságok személyes joghatóságának.

Informális tárgyalások. Az Ön vagy mi (egyenként egy "Fél" és együttesen a "Felek") által a jelen Feltételek alapján vagy azokkal kapcsolatban felmerülő bármely vita, ellentmondás vagy követelés (mindegyik "Vitás" és együttesen a "Vitás") megoldásának felgyorsítása és a költségek ellenőrzése érdekében a Felek megállapodnak abban, hogy először jóhiszeműen megkísérlik a Vitás ügyek (kivéve az alább kifejezetten meghatározott Vitás ügyeket) legalább harminc (30) napon keresztül történő informális tárgyalását, mielőtt választottbírósági eljárást kezdeményeznének. Az ilyen informális tárgyalások az egyik Fél által a másik Félnek küldött írásbeli értesítéssel kezdődnek. Az értesítést az alábbi "KAPCSOLATFELVÉTEL" szakaszban megadott információk segítségével küldheti meg nekünk. Minden ilyen értesítésnek tartalmaznia kell (i) az értesítést küldő Fél nevét, lakóhelyét, e-mail címét és telefonszámát, (ii) a jogvita jellegét és alapját, valamint (iii) a kért konkrét jogorvoslatot.

Megállapodás kötelező választottbírósági eljárásra. Az alábbiakban meghatározott választottbírósági eljárás alóli kivételekre is figyelemmel, Ön és mi egyetértünk abban, hogy a közöttünk és a Weboldal felhasználói között a jelen Feltételek és az ilyen felhasználók Weboldal-használata alapján vagy azzal kapcsolatban felmerülő minden vitás kérdést kötelező érvényű választottbírósági eljárás keretében kell rendezni az ebben a szakaszban leírtak szerint. A Feltételek 19. szakaszában meghatározott, a csoportos választottbírósági eljárásra vonatkozó tilalom kivételével, ha egy választottbíró vagy bíróság úgy dönt, hogy a jelen választottbírósági feltételek bármely része végrehajthatatlan, a jelen választottbírósági feltételek többi része továbbra is érvényes.

Kivételek a választottbírósági eljárás alól. Ezek a választottbírósági eljárásra vonatkozó feltételek nem vonatkoznak a következőkre: (a) kis értékű követelésekkel kapcsolatos bírósági ügyek; (b) olyan jogi eljárások, amelyek a felhasználó azonosító adatainak megszerzésére irányuló erőfeszítésekkel járnak; (c) a Társaság ellen cégek vagy más jogi személyek vagy az ilyen cégek vagy más jogi személyek nevében eljáró személyek által indított jogi eljárások; (d) a Társaság által cégek vagy más jogi személyek vagy az ilyen cégek vagy más jogi személyek nevében eljáró személyek ellen indított jogi eljárások; (e) valamelyik fél azon joga, hogy illetékes bíróság előtt tiltó vagy más méltányossági intézkedést kérjen a szerzői jogok, védjegyek, üzleti titkok, szabadalmak vagy más szellemi tulajdonjogok tényleges vagy fenyegető megsértésének, elsajátításának vagy megsértésének megakadályozására; vagy (f) ahol a jelen rendelkezés alkalmazását az alkalmazandó jog tiltja. Ha valamilyen oknál fogva a feltételek 19. szakaszában meghatározott, a csoportos választottbírósági eljárásra vonatkozó tilalom nem érvényesíthető, akkor a jelen választottbírósági eljárásra vonatkozó feltételek egésze nem alkalmazandó. Amennyiben a jelen Választottbírósági eljárásra vonatkozó feltételek nem alkalmazandók, a jelen feltételek többi része és a Vitarendezés szakasz továbbra is alkalmazandó.

Választottbírósági eljárás. A választottbírósági eljárásra az Amerikai Választottbírósági Szövetség ("AAA") e szakasz által módosított Fogyasztói Választottbírósági Szabályzata vonatkozik, és azt az AAA vezeti. Az AAA szabályzata és az eljárás kezdeményezésére szolgáló formanyomtatvány a www.adr.org honlapon érhető el. Az Ön vagy mi általunk tett bármilyen egyezségi ajánlatot nem hozunk nyilvánosságra a választottbíró előtt. Hacsak a választottbírósági eljárás megkezdésekor az alkalmazandó választottbírósági szabályok másként nem rendelkeznek, a választottbírósági eljárást a Delaware állambeli Doverben kell lefolytatni. Bármely olyan követelés esetén, ahol a keresett díj teljes összege legfeljebb 10 000 USD, Ön és mi dönthetünk úgy, hogy a választottbírósági eljárás telefonon vagy kizárólag írásbeli beadványok alapján zajlik, amely választás Önre és ránk nézve kötelező, a választottbíró mérlegelési jogkörének függvényében, hogy személyes tárgyalást ír-e elő. Azokban az esetekben, amikor személyes meghallgatásra kerül sor, Ön vagy mi telefonon is részt vehetünk, kivéve, ha a választottbíró másként rendelkezik. A választottbíró az összes követelés érdemi kérdésében az alkalmazandó joggal összhangban dönt, beleértve a méltányosság elismert elveit is, és tiszteletben tart minden, a törvény által elismert kiváltságra vonatkozó igényt. A döntőbírót nem kötik a különböző felhasználókat érintő korábbi döntőbírósági döntések, de az alkalmazandó jog által megkövetelt mértékben kötik az ugyanazon weboldal felhasználóját érintő korábbi döntőbírósági döntések. A döntőbíró ítélete végleges és kötelező érvényű, és a döntőbíró által hozott ítélet alapján bármelyik illetékes bíróság előtt ítéletet lehet hozni.

A követelés érvényesítésének elévülése. A jogvita semmiképpen sem indítható egy (1) évnél később, mint a követelés alapjául szolgáló tények bekövetkezését követően.